AŞİYAN AJANS’IN “ANKARA” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 08:49:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1082 okunma
Google News
AŞİYAN AJANS’IN “ANKARA” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR 
 
 
 
Ahmet Yılmaz’ın öncülüğünde başlayan, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasının desteğiyle yıllar önce Kütahya’da filizlenen Aşiyan Ajans’ın organizasyonları, artık Ankara’da da ilgi odağı haline geldi. Geçtiğimiz hafta Aşiyan Ajans’ın Ankara ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde Kütahya ve Ankara arasındaki işbirliğini geliştirmeye yönelik önemli temaslar sağlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredili Yurtlar Kurumu ( KYK ) Genel Müdürü.Recep Ali Er,Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi.Pursaklar Belediyesi Meclis Başkan Vekili.Meral Bozoğlu,Türkiye Kömür İşletmeleri ( TKİ ) Genel Müdür Yardımcısı.Mehmet Uygun,İdareci ve Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Uyesi.Aylin Dayı,Kültür Memur Sen Genel Başkanı.Mecit Erdoğan gibi alanında uzman ve yetkili birçok kişi ziyaret edilerek Kütahya’dan Ankara’ya yeni iletişim kanallarının açılması konularında çalışmalar yapıldı. 
 
Ayrıca, gerçekleştirilen görüşmelerde Kütahya’ya özgü çini, seramik, Leblebi ve porselen gibi hediyelerin takdim edilmesi de, ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.