ASKERE VE POLİSE LEBLEBİLİ MORAL DESTEĞİ

ASKERE VE POLİSE LEBLEBİLİ MORAL DESTEĞİ

Gündem Yayın: 05 Mart 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 05.03.2016 18:29:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5585 okunma
Google News

ASKERE VE POLİSE LEBLEBİLİ MORAL DESTEĞİ

 

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki leblebiciler ve kuruyemişçiler Güneydoğu’da terörle mücadele eden polis ve askere leblebili moral desteği kampanyası başlattı.

Tavşanlı ilçesindeki kuruyemişçi ve leblebiciler Kaymakamlık ve Belediye’nin destekleri ile bir kampanya başlattı. PKK Terörü ile  mücadele eden polis ve askere moral amaçlı kampanya başlatıldı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve 10 gün daha sürmesi planlanan kampanyayla leblebi ve kuruyemiş gönderilecek.

Leblebicilerin ve vatandaşların destekleriyle yapılan kampanyada kuruyemiş ve leblebiler kolilerden bazıları kargoya verilmeye başlandı.

Tavşanlı Leblebi üreticilerinden Himmet Özer düzenlenen kampanya hakkında şunları söyledi,

“ Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor şuan da, Güneydoğu’da yaşanalar malum. Biz de Kuruyemişçi ve leblebici esnafı olarak, Tavşanlı Belediyesi ve Kaymakamlığı ile birlikte, Güneydoğu’da görev yapan polislerimize, askerlerimize, memurlarımıza bir nebze moral motivasyon vermek amacıyla, burada bir kampanya başlattık. Bu kampanyanın amacı oradaki askerimizin, polisimizin moral seviyesini üstte tutmak ve daha iyi şekilde bizi de hatırlayan insanlar var. Bizim de kardeşlerimiz var, bizim de Tavşanlı’da demek ki bize dua eden insanlarımız var. Bu mantıkla tüm Türkiye’ye örnek olması amacıyla Tavşanlı olarak, Tavşanlı Belediye Başkanlığı ve Tavşanlı Kaymakamlığı olarak proje gerçekleştirdik. Bizim de kuruyemişçi ve leblebici esnafımızda buna duyarlılık gösterdiler. İçerde gördünüz. Onlarda elinde ne varsa, karınca kararınca, hatta demin bir vatandaşımızda geldi, kolisi buralarda hazırdır. Şu koli, bakın bunu da vatandaşımız hazırlattı, bizim kampanyamızı duymuş. Dedi ki, benim üzerime düşen neyse bende kendim ayrıca yapmak istiyorum dedi. Onun kargosunu da hazırladık. Görev yapan bütün polislerimize, amirlerimize, memurlarımıza moral için gönderiyoruz.”

Kampanyayı duyan bazı vatandaşlar şimdiden leblebicilere koli hazırlatıp, kampanyayı düzenleyenler vasıtasıyla gönderiyor.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.