ASKF FİKSTÜR ÇEKİMİ HİLTON'DA

Spor Yayın: 27 Temmuz 2018 - Cuma - Güncelleme: 27.07.2018 11:45:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2487 okunma
Google News


Türkiye Futbol Federasyonunun   2018 – 2019  Futbol sezonu  İl  tertip komiteleri seçimi ve fikstür çekimleri toplantısı  11 Ağustos    2018  Cumartesi  günü saat 14:00 da Kütahya Hilton Garden inn  Otelde  gerçekleşecek.
         Bal , Süper Amatör  Küme , 1. Amatör Küme  ve  2. Amatör küme kulüpleri  Başkanları veya görevlendirecekleri    bir  yönetim kurulu  üyesi ile temsil edilecek toplantıda  sezonu  İl  tertip komiteleri seçimi ve fikstür çekimleri yapılacak. 
Kütahya ASKF'den yapılan açıklamada toplantı gününe kadar kulüplerin yıllık referans bedellerini  belirtilen banka şubesine  yatırarak  dekontlarını,  lige katılım  ve kulüp bilgi formlarıyla birlikte  teslim etmeleri gerektiği söylendi. 
    Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz son olarak,  "2018 – 2019  sezonunun  hayırlı , uğurlu  ve Fair – Play  çerçevesinde  geçmesini temenni eder işlerinizde başarılar diler saygılar sunarız." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.