ASKF İLE TAVŞANLI KULÜPLERİ SORUNLARI ELE ALDI

Spor Yayın: 28 Eylül 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 28.09.2016 12:58:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4356 okunma
Google News
ASKF İLE TAVŞANLI KULÜPLERİ SORUNLARI ELE ALDI
 
Kütahya ASKF Tavşanlı’da futbol talimatlarını aktardı
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kulüpler toplantıda bir araya geldi.
Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Tavşanlı İlçesinde futbol kulüpleri ile Moymul Spor Kulübü Balıklı tesislerinde bir araya geldi.
Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz ve Futbol İl Temsilcisi Kerim Şentürk, Tavşanlı’da bulunan futbol kulüpleri ile birlikte 2016 – 2017 futbol sezonu ile ilgili futbol müsabaka talimatları hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.
Tavşanlı’da kurulu bulunan spor kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı Kütahya ASKF Başkan Vekili Ali Okçu’nun açılış konuşması ile başladı.
ASKF Başkanı Murat Cengiz’in önemli açıklamalarının yer aldığı toplantıda kulüp yöneticileri sorun ve görüşlerini aktardı.
Tavşanlı Karakova Sentetik sahalarındaki tesis, tribün ve soyunma odaları hakkında bir heyet oluşturulup yetkili mercilere müracaat etme kararı alındı.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.