ASKF SPONSOR ARIYOR

ASKF SPONSOR ARIYOR

Spor Yayın: 24 Haziran 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2013 11:15:52
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2194 okunma
Google News

 

Kütahya’daki amatör liglerde mücadele eden takımlara destek olmayı planlayan Kütahya ASKF, bütün kategorilerde yeni sezonda oynanacak liglere isim hakkı vermek suretiyle sponsor arıyor.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yeni sezon öncesi yapmayı hedeflediği sponsorluk hamlesi ile amatör takımlara destek olmayı planlıyor. 2013-2014 sezonunda Kütahya’da düzenlenecek tüm kategorilere ayrı ayrı sponsor arayan Kütahya ASKF bu proje ile amatör takımlara destek olmayı ve ligleri daha rekabetçi bir ortama taşımayı hedefliyor.

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, liglere ismini vermek isteyen kurum ve kuruluşlar ile firmaların kendilerine başvurmaları gerektiğini belirterek:”Yeni sezonda U-11, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 kategorileri ile birlikte 1 ve 2. Amatör küme ligleri ile Süper amatör lige maddi ve ayni yardımlar yapabilecek sponsorlar arıyoruz. Yapılabilecek sponsor anlaşmaları ile amatör kulüplerimize destek olmak istiyoruz.”dedi.

Başvuruların 15 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılabileceği sponsorluk konusunda istekli olan kurum, kuruluş ve firmaların tekliflerini kurumsal anlamda Kütahya ASKF’ye bizzat ulaştırmaları gerekiyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.