ASLANAPA’DA 372/2. KISA DÖNEM ERLER YEMİN ETTİ

Gündem Yayın: 14 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 14.10.2018 12:28:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3632 okunma
Google News


Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde silahaltına alınan 372/2. kısa dönem jandarma erler için Aslanapa Belediyesi Kültür Evinde yemin töreni gerçekleştirildi.
 
Aslanapa İlçe Jandarma Komutanlığında eğitimlerini tamamlayan 372/2. kısa dönem 28 jandarma er için yapılan törene Kütahya Vali Yardımcısı Kenan Keskin, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan, Baro Başkan Vekili Aytak Canberk, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, bazı daire müdürleri, askeri erkan ile asker aileleri katıldı.
 
372/2. kısa dönem jandarma erlerin yemin töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
 
Tören, 4 haftalık temel eğitimlerini tamamlayan 28 jandarma erin Türk bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak yemin etmesiyle birlikte sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.