ASPİRATÖR PATLADI MAHALLE SOKAĞA DÖKÜLDÜ

ASPİRATÖR PATLADI MAHALLE SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Asayiş Yayın: 02 Ekim 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2013 09:16:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3350 okunma
Google News

ASPİRATÖR PATLADI MAHALLE SOKAĞA DÖKÜLDÜ

 

 Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Tunçbilek caddesi üzerinde yer alan bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı.

Edinilen bilgilere göre saat 14.00 sıralarında N. E.’ye ait apartmanın üçüncü katında bulunan kiracı D. Ö.’e  ait daireden önce patlama sesi geldi. Sesi duyan ve dumanı gören apartman sakinleri kendilerini hemen dışarıya attı.

Binadan dışa yansıyan patlama sesi duyan çevredeki diğer apartmanlarda ikamet edenler de doğalgaz patlaması yaşandığını düşünüp korkarak evlerinden dışarıya çıktılar. Aynı dakikalarda bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. 112 Acil Servis de gelerek D.Ö.’nün eşinin önce yaralanan parmağını sardılar sonra dumandan etkilenmesi nedeniyle oksijen bağladılar. Kısa bir incelemeden sonra yangının çıkış nedeninin ocağın üstünde bulunan aspiratörden kaynaklandığı ortaya çıktı. Evde küçük çapta maddi hasarın meydana geldiği bu yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.