Aşure’ye Davet…

Aşure’ye Davet…

Gündem Yayın: 31 Ekim 2014 - Cuma - Güncelleme: 31.10.2014 11:51:12
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2953 okunma
Google News

 

Her yıl Tavşanlı Belediyesi tarafından organize edilen ve Tavşanlı halkının katkılarıyla gerçekleştirilen aşure programı 3 Kasım 2014 Pazartesi günü öğle namazından sonra gerçekleşecek.

Cumhuriyet Meydanı, Küçük Meydan, Ulucami karşısı, Uzay Çatı ve Ordu Eczanesi önü olmak üzere beş nokta ile 19 mahallede dağıtımın  gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa GÜLER “Halkımızın ve esnaflarımızın katkısıyla hazırlamış olduğumuz aşureyi her yıl artan bir rakamla bu yıl da 20 bin kişiye ulaştırmanın keyfini ve mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Hastanemize, emniyet güçlerimize,askerlerimize,yüksekokulda okuyan öğrencilerimize ve uzak mahallelerimize dahi dağıtımını sağlayacağımız birlik ve beraberlik içerisinde toplumsal olarak aşure gibi bir arada olmak suretiyle hayatımıza tat katacağımız nice aşure günlerine erişmeyi Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Halkımızı aşure ikramına ve 3 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 19.00 da Belediye Kültür SarayındaNamaz Gönüllüleri Platformu Başkanı Ahmet BULUT’un konuşmacı olarak katılacağı “Başarılı Gençler Mutlu Ailelerde Yetişir” konulu Aşure günü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz konferansa davet ediyorum. Yine konferans öncesi konuklarımıza aşure ikramı olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.