Atam çalışan emekçi kadınlara karanfil dağıttı

Gündem Yayın: 08 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2017 12:11:31
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
5052 okunma
Google News

Baro Başkanı Av. Ahmet Atam çalışan emekçi kadınlara karanfil dağıttı .

 

Atam, "8 Mart; cinsiyet ayrımcılığına, baskıya, sömürüye, şiddete karşı direnişin adı; hak arama mücadelesinin, evrensel dayanışmanın simgesidir.

Bugünün dünyasında ve Türkiye'sinde kadınların insan haklarını savunmak; her türlü ayrımcılığa, istismara, sömürüye, şiddete karşı çıkmak; demokrasiye, eşit yurttaşlığa, barışa, refaha, akla, bilime ve insanlığa yatırım yapmak demektir.

Ülkemizde kadın erkek eşitliğine yönelik gelişmeler, Cumhuriyetimizin kazanımlarının ayrılmaz bir parçasıdır. Eşsiz bir hukuk devrimi olan cumhuriyet, eşit yurttaşlık demektir; kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkı demektir; doktor, mühendis, avukat, yargıç, gazeteci, akademisyen, memur, işçi olabilmesi demektir. Ekonomik hayata, toplumsal hayata katılabilmesi, karar mekanizmalarında yer alabilmesi demektir. Bu sebepledir ki  Övgüyü hak eden bütün kadınları unutmadık "

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.