AVRUPA STANDARTLARINDA EĞİTİMİN ADRESİ

Eğitim Yayın: 12 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.08.2020 14:44:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1535 okunma
Google News

AVRUPA STANDARTLARINDA EĞİTİMİN ADRESİ TAVŞANLI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

 

 

 


Öğrencilerine her yıl Avrupa'da staj imkanı sunan Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2020-2021 eğitim öğretim yılında da yaptığı proje ile öğrencilerine Avrupa ülkelerinde staj imkanı sunuyor. Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 61.204, 00 Auro luk proje ile okulda eğitim alan öğrenciler avrupa ülkelerinden Almanya ve Avusturya da staj yapacaklar. Öğrencilerin eğitimlerini Avrupa kalitesi ile taçlandıran Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu eğitimler sonucunda verdiği belgeler ile mezun öğrencilerin iş bulma konusunda da bir adım önde olmalarını sağlıyor.
Ayrıca Avrupa da staj eğitimine gitmeden önce proje kapsamında verdikleri yabancı dil eğitimleri ve sertifikaları ile öğrenciler rakiplerine fark atmış oluyor. 

 

 


Tavşanlı'da kaliteli ve Avrupa standartlarında eğitimin tek adresi olan Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerini, proje ekibini ve öğretmenlerini  başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederiz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.