Aydınlatma direklerine bakım

Gündem Yayın: 23 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2020 16:24:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
967 okunma
Google News

Aydınlatma direklerine bakım

 

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) Tavşanlı İşletme Müdürlüğü tarafından eskiyen sokak aydınlatma lambaları yenileri ile değiştiriliyor.
Çalışma kapsamında Durak mahallesi, Hanımçeşme mahallesi, Yeni mahalle, Moymul mahallerinde cadde ve sokakların güvenli ve aydınlık olması için, bozulan ya da az yanan aydınlatma lambaları yenileniyor. OEDAŞ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, cadde ve sokaklarda bulunan kırık ve yanmayan sokak lambalarının yerine yenilerinin takıldığını belirterek, "Bakım ve onarım çalışmalarına hız verildi. Tüm sokak lambalarının gözden geçirilmesi amacıyla ayrı bir ekip de kurduk. Sokak lambalarının yenilenmesine başlandığını arıza ekiplerimizce zarar gördüğü tespit edilen aydınlatma lambaları onarılarak kısa bir süre içerisinde hizmet verir hale getiriliyor" denildi.
Öte yandan, vatandaşlar, sokak aydınlatma lambaları yenilendikten sonra mahalleleri ve sokakları daha aydınlık bir hale geldiğini söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.