AYRIM YAPMAYACAĞIZ

AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 02.04.2014 07:12:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3047 okunma
Google News

Kütahya Belediye başkanlığına seçilen Kamil Saraçoğlu  düzenlendiği basın toplantısında, kendisine oy vermeyenlerin de 5 yıllık görev süreci sonunda gönüllerini kazanacağını söyledi.

 Ak Parti binasında yaptığı konuşmada  Saraçoğlu, şunları söyledi; 

''Önemli bir seçimi atlatmış bulunuyoruz. Ak Parti olarak sekizinci seçimden de birinci çıkarak galip çıkmanın mutluluğunu, sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Tabi ki bu seçim sürecinde çok çalışmalar yaptığımızı, gayret gösterdiğimizi ve bu nokta itibariyle de gerek proje gerek diğer çalışmalar gerekse de saha çalışmalarında yoğun bir 4 aylık süreci atlattık. Bu sürecin sonunda kamuoyunun ve hemşehrilerimizin desteğinin Ak Parti'den yana olması bizleri mutlu etti. Bundan dolayı tüm hemşehrilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Biz seçime kadar sözlerimizi söylemiş, projelerimizi anlatmıştık. 30 Mart'ta da söz sırası vatandaşlarımızdaydı. Onlar da sözlerini söylediler ve biz dün itibariyle görevi üstlenmenin, görevi bize tevdi etmeleri bilinciyle bundan sonra o projeleri hayata geçirmenin, Kütahya'yı bir adım öne çıkarmanın çalışması içinde olacağız. Bize oy veren vermeyen herekse hizmet edeceğimizi, hiçbir ayrım yapmadan tüm 65 mahalleye hizmet götüreceğimizi özellikle vurgulamak istiyorum. Artık seçimler geride kaldı. Biz önümüze bakıyoruz.''

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.