Ayyıldız Voleybol'da Gururumuz Oldu

Spor Yayın: 28 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.02.2019 11:38:08
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
4346 okunma
Google News

Kütahya Dumlupınar Spor Salonundan yapılan Küçük Kızlar Final grubu maçlarında Ayyıldız Gençlik Spor ve Eğitim kulübü Gençlik Merkezini 3-2 yenerek İl üçüncü olma başarısını göstermiştir. Kulüp antrenörü Ayşegül üzüm , 2 yıldır voleybolda kupalarla dönmenin önemli olduğunu söylerken, alt yapıyı 7 yaşına kadar indirdiklerini söyleyerek Tavşanlı'da voleybolu her kesime yaygınlaştırmayı istediklerini ifade etti. 

Antrenör Üzüm, Kulüp Başkanı Mehmet Ali Atıcı’ya ayrıca teşekkür ederken, kendi imkanları ile aynı gayret, tevazu ve çalışmanın içersinde devam etmelerinin önemini vurguladı. Bir sonraki sezonda hedeflerinin farklı kategorilerde şampiyonluk hedefleyerek daha çok çalışacaklarının sözünü verdi. Spor kulübüne yürekten destekleyenlere teşekkürlerini sundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.