Balık çeşitleri pazarda çoğaldı

Yaşam Yayın: 19 Kasım 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 19.11.2016 13:53:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
11210 okunma
Google News

Balık çeşitleri pazarda çoğaldı

Tuna İşleyen 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi balık pazarında deniz balıklarında çeşitlilik arttı.

Tavşanlı Balık Pazarı’nda taze ve ucuz balık satışları devam ediyor.

Balık Pazarındaki esnaflardan Bekir Üstünel, “Halkımıza bol çeşit ve ucuz etiketlerle hizmet veriyoruz. Balık fiyatları İstanbul ve diğer deniz şehirleri ile hemen hemen aynı. İlçenin balık ihtiyacını karşılayan pazarda palamut, istavrit ve çupra başta olmak üzere yaklaşık 10 çeşit balık türü satılıyor. Her gün araçlarımız Karadeniz ve Marmara Denizlerine balık almaya gidiyor. Bu nedenle balıklarımız genelde günlük satılıyor ” dedi.

Balık pazarında çeşitlerin oldukça zengin olduğunu söyleyen Üstünel, “ Tavşanlı halkımıza taze balık getiriyoruz. Bu mevsim şartları tamda balık dönemidir. Pazarımızda somon, sardalya, istavrit, çinekop, çupra, levrek, yerli palamut, zargana başta olmak üzere zengin bir ürün çeşidimiz var. Balık fiyatlarımız 10 ila 30 TL arasında değişiyor. Balık tutkunlarını tezgahlarımıza bekliyoruz. Tavşanlı pazarında gerçekten kaliteli ve taze ürünler satılıyor” diye sözlerini sonlandırdı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.