Balıkesir'e Uzanan Sıcak Asfalt Bölünmüş Yol Programı

Balıkesir'e Uzanan Sıcak Asfalt Bölünmüş Yol Programı

Gündem Yayın: 21 Kasım 2014 - Cuma - Güncelleme: 21.11.2014 17:23:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
9165 okunma
Google News

KÜTAHYA – TAVŞANLI YOLU BÖLÜNMÜŞ YOL SICAK ASFALTI TAMAMLANDI

Ak Parti  Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu yapılan sıcak asfalt ile ilgili bilgilendirmede bulundu;

"2011 yılında “Sıcak haber, Sıcak asfalt” sloganı ile müjdesini verdiğimiz Kütahya-Tavşanlı bölünmüş yolu sıcak asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Bu proje kapsamında Tavşanlı Çevre Yolu’da sıcak asfalt oldu. Yaklaşık 2 yıldır sürdürülen çalışmalar sonucunda yol üzerinde uygulanan 3 kat kaplama işleminden 2 katı tamamlanmış oldu. Gelecek sene içerisinde de son kat olan aşındırma katı atılarak yolun daha da pürüzsüz ve sessiz hale gelmesi sağlanmış olacak. 
Şu anda ki açılan haliyle yolumuz eskiye kıyasla çok daha konforlu. Sürücü ve yolcuların rahatlığının yanı sıra araçların mekaniğine, lastiklerine ve diğer aksamına verdikleri yıpranma çok daha az, araçlarda yakıt tasarrufu da sağlıyor. Bununla birlikte önemli bir trafik yükü taşıyan Tavşanlı Çevre Yolu’nun da sıcak asfalt olması hemşehrilerimiz arasında büyük memnuniyet oluşturdu. 
Bu yolun yapılmasında hükümetimiz ve Ulaştırma Bakanlığımızın rolü çok büyük. Bu nedenle hemşehrilerimiz adına şükran ve minnetlerimizi ilettik. Karayollarımız ve bölge müdürlüğü ile yapımı yüklenen firmaya da işleri hızlı bir şekilde tamamlamaları açısından teşekkürlerimizi sunuyorum. 
Bu yol sadece Kütahya ile Tavşanlı’yı bağlayan bir yol değil. Burası Kütahya’nın gelişmesinin kilidini açacak ana yatırımlardan birisi. Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan önemli alternatif Kütahya-Balıkesir güzergahının bir bölümü. Hemşehrilerimize müjdelerimiz bitmiyor. Bu güzergahın tamamı bölünmüş yol ve sıcak asfalt olarak yapılacak. Önümüzdeki sene için bu yolun önemli bir kısmını daha yatırım programına aldırıyoruz. 
Bu vesile ile hemşehrilerimize kazasız, güvenli yolculuklar, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.