Başarılı Kick Bokscular

Spor Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 09:11:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3101 okunma
Google News

Başarılı Kick Boksculardan, Gençlik Spor Müdürünü Ziyaret
14 - 20 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılan ve 2.000'in üzerinde sporcunun katıldığı 'Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası' nda derece yapan Kütahyalı sporcularımız, beraberlerinde Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet ARABACI, Milli Hakem ve Antrenör Fatma ÇAKIR, Ejderya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Umut YASAN ile birlikte önce Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET'i makamında ziyaret etti.
Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET: "Göstermiş olduğunuz başarılar bizi memnun etti. Sizi ve hocalarınızı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de başarılı sonuçlar elde ederek; ilimizi milli takım düzeyinde temsil edersiniz. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi. 
Bilahare müsabakalarda 2.lik ve 3.lük alan Eda Nur AKKAYA, 2. Olan Harun DEMİREL, 3. Olan Münire CANDAN, 3. Olan Mehmet Eren ÇAKIR, 3. Olan Şakir Mert ELİTOK'a madalyalarını taktı. - DORUK

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.