Başkan Işık Evliya Çelebi Mahallesinde idi

Gündem Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 17:39:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1404 okunma
Google News

Başkan Işık Evliya Çelebi Mahallesinde idi

 

 

 

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Evliya Çelebi Mahallesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Evliya Çelebi Mahallesinin adına yakışan bir şekilde hizmet alacağını ifade etti. Başkan Işık mahalleye yapılacak hizmetler hakkında bilgiler verdi.

ADINA YAKIŞAN HİZMETLERİ YAPACAĞIZ
Mahalle gezileri kapsamında Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Mehmet Neyazı ziyaret eden ve mahallenin taleplerini dinleyen Başkan Işık mahallelerle de bir araya gelerek Belediyeden isteklerini dinledi. Başkan Prof. Dr. Alim Işık mahalle gezisi sonrasında yaptığı açıklamada "Bugün mahalle ziyaretleri kapsamında şehrimizin güzide mahallerinden birisi olan Evliya Çelebi Mahallemizi ziyaret ettik. Mahalle muhtarımızdan mahallemizin özellikle park, millet bahçesi son durumu, halı saha düzenlemesi, Pazar yeri ihtiyacı, bazı caddelerdeki trafik ile ilgili sorunlara çözüm, yardıma muhtaç bazı ailelerimizin evlerinin düzenlenmesi ve bazı sokaklardaki kaldırımların düzenlenmesi ve yapılması, yine fırının tamiri ve yeni muhtarlık binamızın yapılması ile ilgili birçok konuda mahallemizin taleplerini aldık. Gençlerimizin ve hemşerilerimizin bu konu ile ilgili düşüncelerini aldık. 2021 programında nasip olursa TOKİnin başlattığı ve ihale süreci tamamlandığında yüklenici firma beli olur olmaz Millet Bahçesi inşaatı başlayacak. Bunun dışında Bayrak Tepe Parkı için girişimlerimiz olacak. Çok güzel bir parkı mahallemize kazandırıp şehrin eksikliği olarak görülen bu tür donatıları mahallemize hediye etmek için birlikte çalışacağız. Kütahyamızın sembolü Evliya Çelebi hazretlerinin adının yaşadığı bir mahallede mahallemize sahip çıktığı ve vatandaşlarımızın taleplerini her fırsatta belediyemize ileterek mahallemize hizmet ettiği için muhtarımız ve heyetine ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

MAHALEMİZ DAHA İYİ KONUMA GELECEK
Evliya Çelebi Mahallesi Muhtarı Mehmet Neyaz mahallerinin daha iyi konuma geleceğine inandığını ifade ettiği açıklamasında Bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim Işıka çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizin sorunlarını yerinde inceledi ve gördü. Başkanımızın yaptığı çalışmalarla mahallemizi istenilen yere getireceğine inanıyorum. Vatandaşımızdan bu noktada sabır bekliyoruz. Biz gece gündüz çalışıyoruz. Muhtar olarak telefonum 24 saat açıktır. Her vatandaşımız istediği zaman bize ulaşabiliyor ve sıkıntısını dile getirebiliyor dedi.
 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.