BAŞKAN AKÇADURAK, ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ

Yayın: 17 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 17.07.2018 09:34:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1857 okunma
Google News

BAŞKAN AKÇADURAK, ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, esnaf odaları ziyareti programı kapsamında Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci Kahveci, Lokantacı ve Berber Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Kaynar’ı ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci Kahveci, Lokantacı ve Berber Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Kaynar, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Şerif Ahmet Demir eşlik etti.

Ziyaretler sırasında bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemizdeki tüm esnaflarımız bizim için önemlidir. Esnafımızın sıkıntılarına ve sorunlarına gerek meslek odalarımız gerekse belediyemiz elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Gediz esnafı için bize düşen görev neyse sonuna kadar yanlarındayız. Vatandaşımız, esnafımız iyi durumdaysa bizlerde iyi oluruz.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren oda başkanları; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.