Başkan basın İle bir araya geldi

Gündem Yayın: 29 Eylül 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.09.2016 09:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3617 okunma
Google News

 

 

Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu  Belediye sosyal tesislerinde Kütahya da ki tüm yerel basına açık, sohbetli basın toplantısında 30 ayda yaptıkları hizmetler ve Kütahya ile ilgili yatırım ve yapılanlarla ilgili bilgi verdi. 
Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu 30 ayda yapılan hizmetleri anlatarak;" 2016 sonuna kadar vadettiğimiz 43 projenin 30 undan fazlasını tamamlamış olacağız. Atık Su Arıtma Tesisi Projemizde çalışmalar devam ediyor. Kütahyalı Hanım kardeşlerimize de söz verdiğimiz Haymeana Hanımlar Lokalinde de çalışmalar sona erdi. Artık onların da vakit geçirebilecekleri içerisinde birçok aktivite yapabilecekleri tesisimizde çok yakında hizmete açılacak. Sosyal projelerle de hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Yalnız Değilsiniz Sizinleyiz Projemiz göreve geldiğimiz günden itibaren periyodik olarak aralıksız devam ediyor. Biz Engelli kardeşlerimizle engelleri birlikte aşıyoruz. Eğitime Destek Kartlarımızla geleceğimizin teminatı gençlerimize destek oluyoruz. Spora ve sporcuya da desteklerimiz meyvesini veriyor. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren ne söylediysek sözümüzün arkasındayız. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Kütahyamızı geliştireceğiz" dedi.
Daha sonra soru cevap kısmına geçilerek basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan ,  Hizmetle geçen 30 aydan sonra önümüzdeki senelerde hizmetin devam edeceğini belirtti. Düzenlenen yemeğe katılan basın mensupları projelerin çok başarılı olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğluna teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.