Başkan Güler Cimbom’un Maçını İzledi

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER BU HAFTA SONU OYNANAN GALATASARAY-ANTALYASPOR KARŞILAŞMASINI TÜRK TELEKOM ARENA’DA İZLEDİ. GALATSARAYLILAR DERNEĞİ’NİN ORGANİZASYONUNA KATILAN BAŞKAN GÜLER BOL GOLLÜ MAÇTA YOĞUN İŞ TEMPOSUNUN STRESİNİ ATMAYA ÇALIŞTI.

Spor Yayın: 23 Kasım 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2015 15:10:43
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
3001 okunma
Google News

 

 Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yoğun iş temposunun yorgunluğunu hafta sonu oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında üzerinden atmaya çalıştı.

 

1 Kasım Genel Seçimleri, Ankara’da Bakanlıklar da ki proje görüşmeleri, Karaman’da örnek proje ziyaretleri derken, son iki aydır yoğun bir tempo ile çalışan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray – Antalyaspor maçına giderek stres attı.

 

Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği’nin organizasyonuna katılan Başkan Mustafa Güler, dernek başkanı Reşat Zeytinoğlu ve dernek üyeleri ile birlikte Türk Telekom Arena’da fotoğraflar çekerek 3-3 biten karşılaşmanın heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.