Başkan Güler'den Ödüllü Soru

Gündem Yayın: 17 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 17.09.2016 17:26:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4875 okunma
Google News

 Başkan Güler'den Ödüllü Soru 

Tuna İşleyen/ Tavşanlı

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kaçtı dedikodularına karşılık tatile gittiği yerden ödüllü soru ile cevap verdi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, sosyal medya hesabından birkaç fotoğraf paylaşarak " Nerede olduğumu bilen Tavşanlılı hemşehrilerime belediye makamında kahve ve yemek ısmarlayacağım" diyerek tatilde olduğuna dikkat çekti.

Başkan Güler, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların yorumuna kaçtığı ile ilgili söylentilere şöyle cevap verdi;

“Tamamdır. Yer kemer. Otel Hydros. Arkadaşlar, sabah sabah böyle bir fotoğraf koymamızın nedeni memlekette bazı aklı evveller beni göremeyince kaçtı dedikodusu yaymaya başlamışlar yine.

Ben Tavşanlı sevdalısı bir insanım, bunun için görevdeyim. Sempati duyup yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Onlar bizim dostumuz bu saat itibariyle.”

Güler, ayrıca tahmini yüzlerce yorum arasından doğru cevap verenleri Salı günü saat 11.00’de makamında beklediğini dile getirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.