BAŞKAN GÜLER SPOR KULÜPLERİ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜLER SPOR KULÜPLERİ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Spor Yayın: 24 Mart 2015 - Salı - Güncelleme: 24.03.2015 15:21:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2752 okunma
Google News

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, 23 Mart Pazartesi günü ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri ile biraraya geldi. Tavşanlı Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanında bulunduklarını belirten Başkan GÜLER; “İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz, belediye olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da spor kulüplerine Belediye Encümeni kararı ile maddi olarak belirli miktarda yardım gerçekleştirdik. Belediye olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. İnşallah tüm spor kulüplerimiz bulundukları liglerde başarılı olurlar. İleride Tavşanlımızı temsil edecek önemli sporcular çıkarmanın yolu da bu liglerden geçiyor. Bunun için çok çalışmalıyız. Biz Belediye olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması, bu tür spor kulüplerinde vakit geçirmeleri için elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.

Spor kulüpleri temsilcileri ile buluşan Başkan GÜLER on yedi spor kulübümüze ikişer adet futbol topu da hediye etti. Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri de spora verdikleri desteklerden dolayı Başkan GÜLER’e ve Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aziz SOLMAZ’a birer adet plaket, ilçemizin güzide basın mensuplarına ise birer adet teşekkür belgesi takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.