Başkan Kayan’dan Teşekkür

Gündem Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 14:47:27
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1195 okunma
Google News

Başkan Kayan’dan Teşekkür 
 Tavsanlı Köy ve Mahalle  Muhtarlar derneği başkanı Hüseyin Kayan,  Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla, Ankara’da oluşturulan muhtarlar Ormanının sertifikasını Tavşanlı’da Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz tarafından ulaştırılmasının ardından, muhtarlar adına mutluluklarını ve teşekkürlerini iletti. 
Dikilen fidanının sertifikasının aldığı en anlamlı muhtarlar günü hediyesi olduğunu ifade etti. “ İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu tarafından adımıza diktirilen fidanın sertifikasını  Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz’ın elinde sevinçle  aldım. “Bir fidan bin nefes “ kapsamında, bin nefes olacak bir fidan, hayata büyük bir katkı olacak. Bu mutluluğu bütün muhtar arkadaşlarımla yaşarken, Başta Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz’a  şahsım ve muhtarlarlarımız adına teşekkür ediyorum .  “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.