Başkan Mustafa Güler " Büyük Moral Buldum"

Gündem Yayın: 14 Aralık 2018 - Cuma - Güncelleme: 14.12.2018 15:39:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2424 okunma
Google News

BAŞKAN MUSTAFA GÜLER "3 GÜNLÜK SOHBETİMİZ BANA BÜYÜK MORAL VERDİ"

Abdülhamit Han ve Türk Arap İlişkileri konulu sempozyum bugün gerçekleştirilen oturumla sona erdi. Türkiye'nin tanınmış tarihçileri ve 14 ülkeden 50 katılımcının sunumlarıyla düzenlenen sempozyumun sonuç bildirgesini DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören okudu.
Güzel Sanatlar Fakültesindeki oturum sonrasında katılımcılara hediyeler takdim eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 3 ay önce başarılı bir kalp ameliyatı geçirdiğini hatırlatarak 3 günlük temasların kendisine moral verdiğini ifade etti. Başkan Güler konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Osmanlı'nın ve Selçuklu'nun sancağı olan Kütahya'mızda sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Sınırlarımız ayrı olsa da gönül sınırımız yok. Abdülhamit'i bizlere eksik, yanlış anlattılar. Onu çok iyi anlamamız lazım. Bu tür sempozyum ve toplantılarda bu anlayışa hizmet etmektedir"

 

"İSLAM BİRLİĞİ'Nİ KURSAK HIRİSTİYAN VE YAHUDİ EGEMENLİĞİ 1 GÜNDE BİTER"

1. Dünya Savaşı'nın ardından Türk'lerin bölgedeki egemenliğini kaybetmesi sonucu Sykes-Picot Sözleşmesiyle haritaların cetvelle çizilmesi sonrasında halen tek sesli bir hakimiyetin kurulamadığına işaret eden Başkan Mustafa Güler "Özellikle haclı zihniyetiyle 53 ülkenin sınırlarının belirlenmiş olmasının acısını hala yaşamaktayız. Trilyon dolarlara sahip olan Suudi Arabistan'ın sermayesine ABD tarafından nasıl el konulduğunu, Arap sermayesinin Bahar bahanesiyle nasıl hiç edildiğini hep birlikte görmekteyiz. Bugün hatalarımızı düzelterek tüm değerlerimizle bir araya gelsek ve İslam Birliğini kursak inanın Hıristiyan ve Yahudi egemenliği 1 günde sona erer. Bu birlikteliğin bir gün kurulacağına inanıyorum. Bu yönde büyük bir umudumuz var" dedi

"BURADA KONUŞULANLARI MEMLEKETİNİZDE ÇOK İYİ ANLATIN"

Sempozyum sonuç bildirgesinin 14 ülkede okunması ve Türkiye'nin niyetlerini huzur bekleyen toplumlara anlatılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel'de misafir edilen akademisyen ve devlet görevlileriyle yaptığı sohbetlerin kendisine de moral verdiğini kaydetti. Başkan Güler "Konuşulanların burada kalmaması gerekiyor. Sizler artık Türkiye'nin birer elçisi oldunuz. Memleketlerinizde Türkiye'ye yabancı olan kişileri uyarmanız, bilgilendirmeniz gerekiyor. 3 ay öncesinde kalp ameliyatı olan bir kardeşiniz olarak bu 3 günlük süreçte sizlerle birlikte olmak, sevgi ve muhabbetle istişarelerde bulunmak moral ve motivasyonumu da arttırdı. Sizlere teşekkür ediyor ve sempozyumumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.