BAŞKAN SARAÇOĞLU AHMET YAKUPOĞLU GÜZEL SANATLAR LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 14 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2017 18:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3643 okunma
Google News

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesinde okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geldi.
Okul Müdürü Mustafa Demir, Öğretmenler ve öğrencileri tarafından karşılanan Başkan Saraçoğlu, öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Müzik bölümü öğrencileri, Başkan Saraçoğluna Okulun konferans salonunda mini bir konser verdiler. 
Daha sonra Okul Müdürü Mustafa Demir; Bugüne kadar her projemizde bize destek olan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür ediyorum ve bugün aramızda olduğu içinde ayrıca teşekkür ediyorum, dedi.
Başkan Saraçoğlu, düzenlenen konser için başta müzik öğretmenine olmak üzere öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Saraçoğlu, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik korosu ve ekibine birde müjde vererek, Kütahya Belediyesinin düzenleyeceği sosyal ve kültürel etkinliklerde sahne alabileceklerini söyledi. Başkan Saraçoğlunun bu müjdesi; okul idarecileri ile öğrenciler tarafından büyük sevinç ve memnuniyetle karşılandı.
Öğrencilerden övgü dolu sözlerle bahseden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Hepiniz ayrı ayrı birer yeteneksiniz. Geleceğin Sanatçıları önünde konuşmak heyecan verici. Okulda öğretmenlerinizin önderliğinde kendinizi geliştirin, kitap okuyun. Günde yarım sayda olsa kitap okuyun, çünkü bu sizi daha bilgili ve Güncel hayatta yaşananları farklı bakış açılarıyla görmemizi sağlar. Sizlere okul hayatınızda başarılar diliyorum, dedi.
Daha sonra Başkan Saraçoğlu ömrünü Kütahya ile İstanbulu resmederek vakfetmiş ve okula adını veren Ressam Ahmet Yakupoğlu sergisini gezdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.