BAŞKAN SARAÇOĞLU OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Eğitim Yayın: 15 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.03.2018 11:26:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3206 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu okul ziyaretleri çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Okul ziyaretleri kapsamında Osmangazi mahallesinde bulunan Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, burada Okul Müdürü Semra Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Gençlerimiz iyi eğitimliyse, geleceğe iyi hazırlandıysa kendisi kazandıkça, zenginleştikçe aslında ülkesini de zenginleştiriyor. Sonuçta devletimiz çocuklarımıza, gençlerimize yatırım yapıyor. Okullarımızın ufak tefek eksiklikleri olabilir ama sonuçta büyük fedakarlıklar var. Amacımız bu eksiklikleri de gidererek eğitim kalitemizi daha da artırmak. Her şey sizin için, sizin geleceğiniz için. Bugün alacağınız iyi bir eğitim gelecekte kuracağınız ailenize yansıyacaktır. Kendinize güvenip, çalışkan olduktan sonra başaramayacağınız hiç bir şey yok. Planlı, programlı çalışmalısınız ve kendinize güvenmelisiniz, dedi.

Daha sonra öğrencilerin soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu toplantı sonrası günün anısına Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.