BAŞKAN SARAOĞLU, 15 TEMMUZ GAZİSİ İSMAİL OĞUZ’UN EVİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2017 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2017 10:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3107 okunma
Google News

 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 15 Temmuz Gazisi İsmail Oğuz’un Çeltikçi Köyündeki evini ziyaret etti.

Ziyarete; Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Çeltikçi Köyü Muhtarı Mehmet Dinçer katıldı.

Ziyarette bulunan Protokol üyelerini; Tedavisi devam eden Gazi İsmail Oğuz’un annesi Ayşe Oğuz ve ağabeyi Ramazan Oğuz karşıladı.

15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıktan dolayı teşekkür eden Başkan Saraoğlu; “Aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla demokrasisine sahip çıkmıştır. Bayrağımızın altında güvenli bir şekilde yaşayıp, minarelerimizden ezan sesleri yükselmeye devam ediyorsa bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Böylesine bir karanlık geceyi rabbim bir daha milletimize ve ülkemize yaşatmasın” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.