BAŞKAN SARAOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

Gündem Yayın: 06 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 06.12.2016 09:24:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3798 okunma
Google News

BAŞKAN SARAOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘nde eğitim gören engelli çocuklardan Başkan Saraoğlu’na Teşekkür Ziyareti

3 Aralık Dünya Engeliler Günün’de engelli vatandaşlar ve aileleri için Gediz Kültür Merkezi’nde engelliler günü dolayısıyla akşam yemeği düzenleyen Gediz Belediyesi'ni ziyaret eden engelli çocuklar ve aileleri, Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na göreve geldiği günden bu güne kadar kendilerinin her zaman yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmek için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete; Okul Müdürü Ramazan Tuna, Öğretmenler ve Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören Salim Can Evkuran, Özay Alkan, Erkan Küçük, Mehmet Gümüşay, Asiye Alataş, Zeynep Şengül, Ahmet Çulhacıoğlu, İbrahim Kaplan ve Aileleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; "Gediz Belediyesi olarak her zaman engelliler ve ailelerinin yanındayız. Unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız. Biz toplumun bütün kesimlerine hizmet verebilmek için çaba gösteriyoruz. Çocuklara, sadece bir gün değil bütün günler sizin, sizler toplumumuzun bir parçası, bizlerin ise gözbebeğisiniz" dedi.

Ziyaretin sonunda Salim Can Evkuran kendi yaptığı resmi, Erkan Küçük ise Başkan Saraoğlu’na her zaman yanlarında olduğu için, çiçek takdim ederek teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.