Başkan Süleyman Muslu’ya yörükler’den anlamlı plaket

Kültür Yayın: 11 Aralık 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.12.2021 12:11:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1782 okunma
Google News

Kütahya Kültür Derneği Başkan Süleyman Muslu’ya yörükler’den anlamlı plaket….

 

Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu Kütahya Yörük ve Türkmen Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen bir etkinlik ile  plaket takdim edildi.

Kütahya Yörük ve Türkmen Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleşen etkinlikte Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu ve başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz plaketlerini Kütahya Yörük ve Türkmen Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hasan Hüseyin Namaz ve Başkan yardımcısı İsa Kahraman’ın ellerinden aldılar.

 

Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu "Kütahya Kültür Derneği için gerçekleştirilen bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca şahsıma ve başkan yardımcım Ahmet Yılmaz’a verilen plaket bizim için çok değerli ve özel bir anlam taşımaktadır.” diye konuştu.

Yörük ve Türkmen Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği gerçekleşen etkinlikte Kütahya’nın sevilen ve değerli sanatçıları Ahmet Varol, Kudret Karayiğit sazı ve türküleri ile geceye ayrı bir tat verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.