Başkan Temizlik kampanyası başlattı

Gündem Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1506 okunma
Google News

Başkan Temizlik kampanyası başlattı

 

GÖRÜNTÜLÜ 

 


Domaniç Belediyesi Korona Virüs Covid-19 önlemleri kapsamında ‘Domaniç Temiz Kalsın’ adı altında temizlik kampanyası başlattı.
Belediye gece gündüz cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışmaları yaparken yolları ve kaldırımları ise şampuanlı dezenfekte ilaçları ile de yıkama çalışmaları başlattı.  ‘Domaniç Temiz Kalsın’ adı altında esnaflara ücretsiz süpürge ve faraş hediye ederek temizlik kampanyası başlattı.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında, “Belediyemiz virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren tüm cadde ve sokaklar başta olmak üzere, iş yerlerinde, okullarda, camilerde, kamu daireleri başta olmak üzere çöp tenekelerine kadar dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Gece özel makinalar ile ilaçlama yapılmaktadır. Bugün itibari ile yollar ve kaldırımlar başta olmak üzere şampuanlı dezenfekte ilaçlar ile yıkama çalışmalarımız başladı. Bunun yanı sıra tüm Domaniç’in halkının katılımı ile ‘Domaniç Temiz Kalsın’ adı altında temizlik kampanyası başlattık. Bu kapsamda yaptığımız çalışma neticesinde tüm esnaflarımıza belediyemiz tarafından ücretsiz faraş ve süpürge hediye ettik. İnşallah bu kötü günleri hep beraber anlatacağız. Bunun için her gün kendi iş yerlerimizi ve evimizin önünü temizleyerek bizlere destek olabilirsiniz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.