BAŞKANA HERŞEYİ SORDULAR

Eğitim Yayın: 13 Mayıs 2016 - Cuma - Güncelleme: 13.05.2016 13:04:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3420 okunma
Google News

 BAŞKANA HERŞEYİ SORDULAR

 

                

                Domaniç MYO Öğrencileri, Domaniç MYO'da Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ile bir araya gelerek, sorunlarını, şikayetlerini ve önerilerini dile getirdiler.

                BAŞKANA HERŞEYİ SORDULAR

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Başkana Sor" söyleyişine  katılan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk', öğrenciler karşılaştıkları sorunları, dileklerini ve önerilerini iletme fırsatı buldular.

                Domaniç Meslek Yüksekokulu Prof.Dr. Karaaslan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte Belediye Başkanı Sahvet Ertürk Belediye çalışmaları ile bilgiler verdi. Domaniç Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerinin ilçe için önemine değinen Ertürk, "Mevzuatın, imkanlarımızın ve bütçemizin elverdiği ölçülerde istenilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

                Domaniç Kültürünü tanıtmak için yaptığı çalışmalardan da söz eden Ertürk, Domaniç'i tarihi ve kültürel değerleri ile topluma yansıtmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

                Başkan Ertürk, öğrencilerin belediyenin çözmesine yönelik karşılaştıkları her türlü sorunu ve düşüncelerini, önerilerini değerli bulduklarını söyleyerek, her türlü şikayet ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz, biz onun için sizlerle beraberiz" dedi.

                Domaniç MYO öğrencilerini Başkan Ertürk'ü soru yağmuruna tuttular.Öğrenciler, ilçede karşılaştıkları sorunları, eğitim, sosyal ve kültürel konularda sorunları ve önerilerini Başkan Ertürk'le paylaştılar.

                Başkan Ertürk, öğrencilerin dile getirdikleri sorunlar ve düşünceler konusunda kendi düşüncelerini dile getirerek, Domaniç MYO'nun gelişmesi ve öğrencilerin mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını ve okula destek verdiklerini söyledi.

                Başkana Sor etkinliğinin ardında konuşan Okul Müdürü A.Bülent Gül, "Başkana Sor" etkinliğine katılarak öğrencilerin dile getirdiği sorunları dinlediği, düşüncelerini paylaştığı ve okula verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek günün anısına bir plaket takdim etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.