BAŞKANDAN KÜTAHYASPOR YÖNETİCİSİNE HEDİYE

Spor Yayın: 26 Nisan 2016 - Salı - Güncelleme: 26.04.2016 15:51:49
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
2712 okunma
Google News

BAŞKANDAN KÜTAHYASPOR YÖNETİCİSİNE HEDİYE

 

Kütahyasporua Play Off maçı öncesi destek yemeği veren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yemek sonrası yaptığı konuşmada 16;45 de şampiyon Kütahyaspor diyerek şampiyonluğu günler öncesinden ilan etmişti. Başkan bu sözü üzerine Kütahyaspor yöneticilerinden Mustafa Ömür Kütahyasporun şampiyon olması halinde saati hediye olarak istediğini söylemiş ve Başkandan söz almıştı.
Pazar günü oynanan Play Off maçında Kütahyasporuyarım saat gecikmelide olsa şampiyon olması Şehri sevince boğarken verilen sözde yerini buldu. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahyaspor Yöneticisi Mustafa Ömüre saati ziyaret esnasında hediye etti. Ayrıca ziyarette Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım ve Kütahyaspor Yöneticisi Yasin Köksal da hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.