Bayramınız kemerli olsun

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 23:04:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1924 okunma
Google News

 Bayramınız kemerli olsun

 

 

Kütahya Valisi Ali Çelik, "Bayramınız kemerli olsun" sloganıyla yapılan trafik denetimine katıldı.

Eskişehir-Kütahya karayolunda oluşturulan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Çelik, sürücüleri trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.

Emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri, cep telefonu gibi konularda hatırlatmalarda bulunan Vali Çelik, kurallara uyan sürücülere teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti.

Trafik kuralları hakkında bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtan Vali Çelik, araçlardaki çocuklara da kırmızı düdük hediye ederek karşılaştıkları kural ihlallerinde kullanmalarını istedi.

Alınan tedbirler hakkında bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Fatih Çakır, "Her 10 kilometrede ve şehir merkezinden geçmekte olan tüm sinyalize kavşaklarda ekiplerimizi görevlendirdik" dedi.

Tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Ali Çelik, "Bütün arkadaşlarımız sahada, görev başında. Kazasız, belasız bir bayram trafiği diliyoruz" diye konuştu.

Kural ihlali yapan sürücü ve yolculara yaşayabilecekleri olumsuzluklar konusunda bilgi verilen "Yaşam tüneli"ni de ziyaret eden Vali Çelik, yüzlerce sürücünün çadırda trafik kuralları hakkında bilgilendirildiğini söyledi.

Vali Çelik'e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.