BELEDİYE BAŞKANI VE İŞ ADAMLARINA ÇAĞRIMIZDIR

Siyaset Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 10:28:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3470 okunma
Google News

BELEDİYE BAŞKANI VE İŞ ADAMLARINA ÇAĞRIMIZDIR  

"İş adamı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral’ın, yeni kurmuş olduğu fabrikasının açılış töreninde AKP il Başkanı Ali Çetinbaş’ın da bulunduğu bir yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun yollarını kesmek istediğini ve yapılacak yatırımları engellediğini belirtmiştir.

Bilindiği üzere AKP iktidarları süresince özelleştirmeler sebebiyle sürekli göç veren ilimizde Belediye Başkanının yapması gereken yapılacak yatırımları engellemek değil önünü açmaktır. Buna bağlı olarak yatırımcıları teşvik etmek, hemşerilerimizi istihdam etmek, şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunmak üzere altyapısı tamamlanmış iş alanlarını hazırlamak olmalıdır. Belediye Başkanının, yatırım yapmak isteyen Kütahyalı işadamına engel çıkarmasını MHP olarak esefle karşıladığımızın bilinmesini isterim.

İlimizin kaderi Belediye Başkanlarıyla işadamlarının kavgasına kurban edilmemelidir. Bilindiği üzere AKP’den 2004-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Mustafa İça ve İşadamı Nafi Güral arasında da benzer sorunlar yaşanmıştı.

Belediye Başkanlığı tarafından bilbordlara asılan ilanlarda Termal suyun şehrimize geldiği duyurulmaktadır. Aynı ilan 2014 yılında da bilbordlarda yer almış ancak geçen 30 ay içerisinde bununla ilgilenen yatırımcıların ortaya çıkmamış olması düşündürücüdür.

Kütahya Belediyesi’nden beklediğimiz, ilimizde ikamet eden yatırımcılar başta olmak üzere dışarıdan gelecek yatırımcıları teşvik etmesi ve her türlü kolaylığı göstermesidir. Zira şehrimizin gelişmesi ve göç veren, küçülen bir il olmaktan kurtulması buna bağlıdır.

Kütahya’nın gelişmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu ortamda makamların çekişmeye haklarının olmadığı kanaatini taşımaktayız. İlimizin kalkınması için sağduyu ile hareket edilmesi ve herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi uygun olacaktır."

Mehmet Ali TÜRKER

MHP İL BAŞKANI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.