BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2016 11:35:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2641 okunma
Google News
BELEDİYE MECLİSİ  MAYIS AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 
 
Kütahya Belediye Meclisi , Mayıs Ayı toplantısını  Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkan Vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Belediye Meclisinin 05.04.2016 tarih ve 136 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen Şehrimizin Kırkıllı Mahallesinde bulunan 1. Dar Sokak isminin değiştirilmesi ile Şehrimizin muhtelif mahallelerinde bulunan isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi konusu, 05.01.2016 tarih ve 07 sayılı Meclis Kararıyla amblem/logo tasarımı yapılmış, fakat uygun amblem/logo bulunamamıştır. Daha fazla eserin katılımını sağlamak ve profesyonelliği artırmak amacıyla yeni bir amblem/logo tasarım yarışması yapılması konusu, Belediye Meclisimizin 05.04.2016 tarih ve 164 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen, Bülent CIRIKın Osmanlı Belgelerinde Kütahya adlı kitabının basılması konuları görüşülmüştür.
 
Toplantıya; Belediye Başkan Vekili  Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık,Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş,Meclis Üyeler  ve daire müdürleri  katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.