"BENİM TARİHİM"

"BENİM TARİHİM"

Gündem Yayın: 27 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 27.11.2015 11:27:34
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2862 okunma
Google News

 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, üniversiteli gençlere barınma ve burs imkanı sağlamanın yanı sıra daha donanımlı nesiller yetiştirebilmek amacıyla eğitim faaliyetlerine de devam ediyor. 

Üniversite gençliğinde tarih bilinci oluşturmak, medeniyetimizi ve kültür mirasımızı gelecek kuşaklara aktarabilmek amacıyla Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında düzenlenen Talha Uğurluel ile Benim Tarihim programı Kütahya'da gerçekleştirildi. 

Eski Belediye Kültür Sarayında düzenlenen programa , Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu,Vali Şerif Yılmaz Kredi Yurtlar Kurumu Eğitim Daire Başkanı Mahmut Zengin ile KYK öğrencileri katıldı.

Büyük beğeni toplayan programda katılanlara çekilişle tablet hediye edildi. Öğrencilerle fotoğraf çekilip sohbet eden Talha Uğurluel, kitaplarını da imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.