Berber ve Kuaförler Faaliyete Başlıyor

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2020 16:07:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2030 okunma
Google News

TAVŞANLI'DAKİ 169 BERBER VE KUAFÖR FAALİYETLERİNE YENİDEN BAŞLIYOR. İŞ YERLERİNDE KULLANILAN ARAÇ VE GEREÇLER İLE EL HİJYENİ İÇİN ÜRETİLEN DEZENFEKTANLAR BELEDİYE TARAFINDAN ESNAFA ÜCRETSİZ ULAŞTIRILDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadelede çok iyi bir sınav veren Türkiye'de hayat yavaş yavaş normale dönüyor. İç İşleri Bakanlığı'nın genelgesiyle bir süredir iş yerlerini açamayan Berber ve Kuaförler 11 Mayıs Pazartesi günü iş yerlerini açarak müşterilerine hizmet verecek.
Bu dönemde hijyen ve dezenfekte işlemleri büyük önem kazanıyor. Tavşanlı Belediyesi esnafın yanında olduğunu htirerek temin ettiği dezenfektan ürünlerini Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli'ye teslim etti.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, zorlu süreci hep beraber, birlik içerisinde atlatacağımızı vurgulayarak Ramazan Bayramı öncesinde tüm esnafa bol kazançlar diledi.
Başkan Güler "Salgın hastalıkla mücadelede ülkemiz, dünyaya baktığımızda çok iyi noktada. Tabi bu süreçte ekonomik açıdan olumsuz etkilenen, iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflarımız oldu. İç İşleri Bakanlığımızın yeni genelgesiyle hayatın yavaş yavaş normale döneceğinin sinyallerini alıyoruz. 11 Mayıs'ta berber ve kuaför arkadaşlarımız dükkanlarını açarak halkımıza hizmet vermeye başlayacak. Korana virüs tehlikesine karşı tedbiri elden bırakmayacağız. Arkadaşlarımız hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyacak. Burada kullanılan araç gereçler, koltuk ve masalar gibi yerlerle el için kullanılan dezenfekte ürünlerine ihtiyaç duyuldu. Bizde Tavşanlı Belediyesi olarak tüm esnafımız için bu ürünleri temin ederek oda başkanımıza teslim ediyoruz. Zorlukları hep beraber aşacağız. Her zaman esnafımızın yanında olduk olmayı da sürdüreceğiz. Ramazan Bayramı öncesinde tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum" diye konuştu
Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Güler, ürünlerin temini hususunda Güleç Kimya'nın sahiplerine ve çalışanlarına da teşekkür etti.
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Onur Düvenli ise uzun süredir kapalı olan iş yerlerinin yeniden açılacak olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e verdiği destekten ötürü esnaf arkadaşları adına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.