BERBER VE KUAFÖRLERE BELGE TAKDİMİ

BERBER VE KUAFÖRLERE BELGE TAKDİMİ

Eğitim Yayın: 24 Haziran 2014 - Salı - Güncelleme: 24.06.2014 17:11:24
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2989 okunma
Google News

 

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası ile Tavşanlı Halk Eğitimin imzaladıkları protokol ile aldıkları “Hijyen” eğitimi sonrası 101 Berber ve Kuaför’e belge takdim edildi.

Düğün gibi gerçekleşen geceye Berber ve Kuaförlerin yanı sıra  KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit, Milli Eğitim Şube Müdürleri , Halk Eğitim Müdürü Süleyman Çelebi , Şoförler Odası Başkanı Recep Çelikkaya, Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu , Tavşanlı  Ticaret ve Sanayi Odası  Başkan Yardımcısı Hasan Özşayar katıldı.

Gecede konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kudret Tandoğan “ Tavşanlı Kaymakamlığı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 22 Kasım 2013 tarihli yazıları gereği “ Hayat Boyu Öğrenme” hijyen eğitimi gerekmiştir. Biz de Oda olarak Halk Eğitim Müdürümüz ile bir işbirliği ile protokol imzalayarak Hijyen Eğitimi verildi. 101 Berber ve Kuaför üyemiz bu belgeleri almayı hak kazandı.”

Gecede konuşan KÜTESOB Başkanı İbrahim Yiğit ise “ Çok güzel bir organizasyon olmuş.  Hiç bütçesi olmadan bu organizasyonu düzenleyip bizleri bir araya getiren başta Kudret Başkanıma yönetim kuruluna siz değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.