Beyazay Tavşanlı Derneği yeni başkanını seçti

Gündem Yayın: 08 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2018 13:29:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2441 okunma
Google News

Türkiye Beyazay Derneği Kütahya ili Tavşanlı ilçe şubesinde olağan kongre heyecanı yaşandı. Kongreye Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva telefon ile canlı bağlantı yaparak katıldı.  
  Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tek liste halinde girilen kongrede Eczacı Yusuf Akyol Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanlığına seçildi.
  Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge başkanı Ali Rıza Soyaslan’ın da katıldığı Olağan Kongre de yeni yönetim kurulu belirlendi.
  Kongrede konuşan Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge başkanı Ali Rıza Soyaslan, “ Ülkemizin içerisinde bulunduğu Afrin harekâtımız birlik ve beraberliği güçlendirmemizi gerekli kılıyor. Seçimlerin özü birlikteliğimizi daha da güçlendirmektir. Bu salonda Engellilerimize gelecekte daha güçlü hizmet edecek gönüllü hizmet kadrolarını seçiyoruz. Böyle kutsal hizmetlere aday olan tüm gönüllü yönetim kurulu adaylarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Böyle kutsal yerlere hizmet etmek herkese nasip olmaz. Allah yeni yönetim kurulu üyelerimizin hizmetlerini ve başarılarını daim eylesin. Şu ana kadar 12 yıldır Tavşanlı’da Beyazay'a hizmet veren tüm yönetim kurullarında görev yapmış kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.’ dedi.
  Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanlığına seçilen Eczacı Yusuf Akyol tebrikleri kabul ettikten sonra kongre son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.