Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün Ürün güvenliği

Teknoloji Yayın: 19 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 19.10.2016 09:04:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4663 okunma
Google News

 

 

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından 10-16 Ekim tarihlerinde ilan edilen “Ürün Güvenliği Haftası” ile ilgili ilimizde düzenlenen etkinlikler kapsamında  Dumlupınar Üniversitesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü İşbirliğinde Güzel Sanatlar Fakültesi TV Salonunda “Sanayi Ürünleri Güvenliği” konulu panel düzenlendi. Panele, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Abdullah Akbulut ile Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özden Üstün panelist olarak katıldı.

Açılış konuşmasını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Albayrak’ ın yaptığı, Vali Yardımcısı Yüksel Kara’ nın da konuşmacı olarak katıldığı panele, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Üreticiler, Özel sektör temsilcileri, Asansör firmaları, Öğretim Üyeleri ve Üniversite öğrencileri katıldı. Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Vaka Analiz Yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Albayrak, Panelistlere de Vali Yardımcısı Yüksel Kara tarafından plaket verildi.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.