Bir gün önce çalındığı ihbarını yaptığı motosikleti ile çarpıştı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Asayiş Yayın: 18 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 18.07.2022 11:57:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1078 okunma
Google News

Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Bir gün önce çalındığı ihbarını yaptığı motosikleti ile çarpıştı

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Süleyman Güneş (69) idaresindeki 43 HE 253 plakalı otomobil Kütahya caddesinden Ulucami Mahallesi 3 Eylül caddesine döndüğü sırada, M.Y. idaresindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü M.Y. yaralandı. Yaralı sürücü 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan trafik kazasından sonra yapılan araç sorgulamasında motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldı. Otomobil sürücüsü Süleyman Güneş, bunu duyması üzerine kendi aracının da bir gün önce çalındığını söylemesi üzerine yapılan incelemede kazaya karıştığı motosikletin kendisine ait olduğunu öğrendi.

Kazaya karışan Süleyman Güneş, " Motosikletim bir gün önce gece evin önünden çalınmıştı. Sonra bugün çarpıştığımız motosikletin bana ait olduğunu öğrendim. Motosikletimi hemen tanıyamadım, çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar, kılıf geçirmişler ve bazı yerlerini sökmüşler." dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.