BİR TUĞLA DA SEN KOY !

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2017 - Salı - Güncelleme: 30.05.2017 14:19:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5241 okunma
Google News

BİR TUĞLA DA SEN KOY !

Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanlığı İlk Mülkünü Alıyor.

Tavşanlı Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Hizmet Binası yapacak.  
Kendilerine ait bina yapmak için yola çıktıklarını belirten Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanı Behiç Barut, "Öncelikle ifade etmem gerekiyor ki bir ilim irfan yuvası olan, Ülkücü Türk Gençliği’nin yetiştiği Ülkü Ocakları tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de faaliyetleriyle ön plana çıkmaktadır. Her hafta düzenlediğimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu Eğitim Seminerlerimizle genç kardeşlerimize Milli Şuur ve İslam ahlakı çerçevesinde bir dizi dersler verilmektedir. Derslerimizin genel karakterini Türk Örf, adet ve gelenekleri ile İslam ahlak ve fazileti oluşturmaktadır. Bu bağlamda ağırlıklı olarak tarih ve din dersleriyle gelecek nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyoruz. "
Ülkü Ocaklarında eğitim alan gençlerin geleceğin Milliyetçi Türkiyesinin Mimarları olacağını belirten Başkan Barut

"Türkiye’nin yaşadığı her sıkıntılı dönemde Ülkücüler olarak almış olduğumuz sorumluluğu anlatmaya ihtiyaç duymuyorum. Ancak hafızalarımızı zorlamaya gerek duymadan şunları ifade etmem yerinde olacaktır: Yaşanılan 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ve sonrasında tüm Türkiye Ülkü Ocaklarının ve Ülkücülerin, Devlet ve Millet için hiçbir sorumluluktan kaçmayacağını, her türlü göreve hazır olduklarını bir kez daha görmüştür. Biz Ülkücüler olarak Vatanın her karışında her türlü görevi ve sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı olarak ilçemizdeki ve diğer illerdeki tüm hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın bu çağrımıza kulak vermesini bekliyorum; Tavşanlımıza bir ilim irfan yuvası, bir gençlik merkezi bir ahlak ve kültür evi kazandırma gayesiyle çıkmış olduğum bu yolda beni yalnız bırakmasınlar. Allah maddi manevi Ülkü Ocaklarımıza destek veren herkesten razı olsun" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.