Bisikletliler Uludağ Zirvesinde

Bisikletliler Uludağ Zirvesinde

Spor Yayın: 04 Ağustos 2015 - Salı - Güncelleme: 04.08.2015 18:46:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3159 okunma
Google News

Bisikletliler Uludağ Zirvesinde

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden 9 bisikletli hafta sonu çıktıları doğa gezisi ile 257 kilometre yol kat ederek geri döndü.  
  Tavşanlı Bisiklet ve Doğa Aktiviteleri kulübü olarak Tavşanlı’dan sabah erken saatlerde yola çıkan bisikletliler Bursa’nın Keles ilçesi yol güzergahından Uludağ’ın zirvesine tırmandılar.
  3 günlük tur gezisine Tavşanlı ilçesinden Ömer Faruk Çatal, Mehmet Yavuz,  İsmail Çetin, İbrahim Tuncay, Uğur Acar, Recep Acar, Oğuzhan Çetin, Emre Üre ve Ali Üre isimli bisikletliler katıldı.
  Bisiklet ve Doğa Kulübü üyelerinden Ömer Faruk Çatal güzel bir doğa spor aktivitesi yaşadıklarını ifade ederek daha önceden de bir çok organizasyon  düzenlediklerini söyledi.
  Çatal , Tavşanlı bisiklet ve doğa aktiviteleri kulübü olarak, yıl içerisinde de bazı sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemiştik. 29 Ekim Cumhuriyet bayramında "cumhuriyet ve demokrasi " turu,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında "şehir turu" bunlardan bazılarıdır. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.