Bölge'nin En Büyük Kır Düğün Salonu Açıldı

Yaşam Yayın: 22 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2017 11:31:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7536 okunma
Google News

Bölge'nin En Büyük Kır Düğün Salonu Açıldı

Tuna İşleyen

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bölgenin en büyük Kır düğün salonu açıldı.

Tavşanlı Kütahya karayolu Devekayası köyü yakınında Gölbaşı Kır Düğün salonu işletmecilerin yakınlarına verdiği iftar ile açıldı.

Açılışı gerçekleşen Kır Düğün salonuna Maden İş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman ve yönetimi başta olmak üzere Emet Esnaf Odası Başkanı Abdullah Ünal ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal, “ Tavşanlı her geçen gün büyüyen, gelişen bir kent ve böyle düğün salonları bu ilçe için bir ihtiyaç. Bu alandaki bir açığı kapatan işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Yusuf başkanımız hayallerinin peşinden giderek burada güzel bir tesisi Tavşanlımıza kazandırdığı için ne kadar kendisi ile gurur duysak azdır. Bu güzel eser gerçekten kolay değil. Birçok Belediyenin yapamadığı bu projeyi, Yusuf başkanımız hayallerinin peşinden giderek gerçekleştirdi. Herşey para değildir. Paraları olan, zengin olan, nice insan sırtına bir ceket almadan bu dünyadan geçti. ” diyerek teşekkür etti ve plaket takdiminde bulundu.

Yaman Gölbaşı Kır Düğün salonu işletme Müdürü Kadir Dinçer ise, “ Müessesimiz doğa ile iç içe leziz bir ortamda bulunuyor. Açmış olduğumuz müessesemiz yaklaşık 3 bin kapasiteye sahip. İnsanlara hayallerini ulaştıracak bir mekan oluştu. Ramazan ayı bitine kadar geceleri ücretsiz çay ve deniz bisikletimiz var” diyerek davette bulundu.

İşletme Sahibi Yusuf Yaman da katılanlara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.