BOZÜYÜKLÜ ÖĞRENCİLERİN "GÖBEL" KEYFİ

YAZ KUR'AN KURSLARI'NDA EĞİTİM ALAN BÖZÜYÜKLÜ ÖĞRENCİLER GÖBEL TERMAL TESİSLERİ'NDE EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ.

Spor Yayın: 03 Ağustos 2017 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2017 10:31:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3890 okunma
Google News



Tavşanlı'nın turizm merkezi Göbel Termal Tesisleri Bilecik'in Bozüyük ilçesinden gelen misafir öğrencileri ağırladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan Yaz Kur'an Kursları'nda eğitim alan 26 öğrencisini ailelerinin izniyle Tavşanlı'ya getiren Bozüyük Yediler Cami İmam Hatibi Yunus Adıyaman, eğitimde örnek bir projeye imza attı. 
Her yıl Kur'an eğitimi alan öğrencilerini günü birlik sosyal etkinliklerle ödüllendirdiğini belirten 20 yıllık din görevlisi Yunus Adıyaman, teknolojinin bağımlısı haline gelen gençlerin bu sayede birbirleriyle güçlü diyaloglar kurabildiğini söyledi. Adıyaman "Her yıl öğrencilerimle Kütahya'nın Yoncalı kaplıcalarına geliyordum. Bu sene arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine Tavşanlı'yı tercih ettik. Burası gerçekten hem tesisleşme hemde hijyen yönünden çok güzel. Ayrıca Belediye personelinin ilgisinden de çok memnun kaldık. Belediye Başkanımız Mustafa Güler'in Göbel'e özen ve önem verdiğini öğrendik. Artık ailemizle de tercih edeceğimiz bir mekanı öğrenmiş olduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Yediler Cami'mizde eğitim alan 11 ila 16 yaş arasındaki 26 çocuğumuzla yarı olimpik yüzme havuzunda hoşca vakit geçirdikten sonra ilçemize dönüyoruz. Burada amacımız çocuklarımıza sıcak yaz aylarında Kur'an dersleri verirken sosyal anlamda da arkadaşlıklarını güçlendirmesidir. Teknoloji çağındayız ve öğrencilerimizin bilgisayar, telefon gibi zihinlerini fazlasıyla meşgul edecek cihazlardan bir nebze olsun uzaklaşmasıdır" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.