Bu hikayede SHERLOCK sensin

Yaşam Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 13:10:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1307 okunma
Google News
DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu mezunu Abdullah Girgin ve Sakarya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik mezunu Ayşe Tunç birlikte bir oyun hazırladılar. 
Oyun ile ilgili Abdullah Girgin şunları söyledi, "Uluslararası Ticaret ve Lojistik Biz Kütahya / Tavşanlı ‘ dan iki üniversite öğrencisiyiz. Geçirmiş olduğumuz ve hala devam eden Covid salgını sürecinde evlerde çok sıkıldık ve hep yeni uğraşlar aradık.   Ve bu sıkıntıların arasında bir eğlence olsun amacı ile çıkarmış olduğumuz oyunda senaryo yazarak dedektif oyunu yaptık. Yazmış olduğumuz senaryodan yola çıkarak ipuçları ile vakayı çözmeye çalışıyorsunuz. Oyunumuz en az 1 kişiyle oynanabiliyor. Dilediğiniz takdirde grup ile de oynanabilir. Oyun, kapalı bir zarf içerisinde geliyor ve zarfı açtığınız an siz de bir dedektifsiniz. Zarfımızın içerisinde oyun hikayesi, kanıt ve ipuçları, ifade tutanakları ve daha fazla sürprizler sizi bekliyor. Açıkçası bu oyunu yapmaya karar verdiğimizde bu kadar büyümeyi beklemiyorduk. Ama çevremizden gelen desteklerle beraber reklamlar aracılığıyla tanınmaya karar verdik. Ve işte buradayız. Oyunumuza ulaşabilmeniz için tüm sosyal medya platformlarında sizlerleyiz. İnternet üzerinden siparişlerimiz de güvenilir olarak mevcut. Bizi dinleyen ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Sağlıklı ve huzurlu günler dileriz. Instgram adresimiz ; failimechul_resmi "
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.