Bu kış çocuklar üşümesin

Yaşam Yayın: 23 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2020 11:08:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1141 okunma
Google News

 KÜKAD'DAN "BU KIŞ ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN" KAMPANYASI 

 

 
Tavşanlı'da kurulan Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) ihtiyaç sahibi öğrencilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 
Tavşanlı ve köylerinde ilk etapta 12 okulun ihtiyaç sahibi öğrencilerinin bot, mont ve kırtasiye ihtiyacını karşıladıklarını belirten KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, daha çok öğrencinin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların sürdüğünü vurgularken şunları söyledi, " Tavşanlılı kadınlarımız ile oluşturduğumuz bir platform ile Tavşanlı ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bot, mont ihtiyacını karşılamak için bir yardım kampanyası başlattık. Sağ olsun kadınlarımız bu konuda çok çalıştılar ve özveri gösterdiler. Onların yaptıkları fedakarlıklar ve yaptıkları bağışlar çevremizdeki yardım sever insanların yaptığı bağışlarla şu anda 12 tane okulumuzun ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını giderdik. Ayrıca kadınlarımız bu Pandemi döneminde daha da güzel işlere dönüştürerek evlerinde bere ve kaşkol örerek emek çektiler ve kırtasiye ihtiyaçlarını da giderdiler. Emeğimizin karşılığını yüzlerdeki gülümsemeler ile görüyoruz. Özellikle kadınlarımıza, dernek üyelerimize ve yardımda bulunan tüm Tavşanlı halkına çok çok teşekkür ederim. Bizler güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Tüm Tavşanlı ve çevre illerimizden destek bekliyoruz. Daha çok okulumuzda öğrencilerimiz var. Tüm vatandaşlarımızdan bağış ve destek bekliyoruz, şimdiden çok teşekkür ediyoruz." 
KÜKAD Bağış için AKBANK Hesap numarası ; TR08 00 04 60 03 70 88 80 0011 0118 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.