BulamuRalli Heyecan yarattı

BulamuRalli Heyecan yarattı

Gündem Yayın: 09 Ekim 2014 - Perşembe - Güncelleme: 09.10.2014 16:11:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7730 okunma
Google News

BulamuRalli Heyecan yarattı

Mustafa YİĞİT:  KÜTAHYA/DOMANİÇ

Kütahya’nın Domaniç İlçesine bağlı eski adıyla Bulamur olan Muratlı Köyünde,  1. Bulamur Üzüm Festivali ve tahtalı araba yarışı BulamuRalli yapıldı.

3 gün süren festival etkinlikleri,  8 takımın katıldığı Bulamur Futbol Turnuvası ile başladı. Bulamur’da Kaybettiklerimiz sinevizyon gösterisi ile Muratlı köyünde vefat edenleri fotoğrafları gösterildi. Güz yaşlarının sel olduğu gösterinin ardından illüzyon gösterisi ilen son bulan ikinci gün etkilileri, üçüncü günü tahtalı araba yarışı ile başladı. 12 pilotun katılığı BulamuRalli oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bağ yaprağından sarma yarışı, en güzel üzüm yarışı ile devam eden festival yerel sanatçılarımızdan Emel ÖRGÜN ve Mustafa ORUÇ konseri ile son buldu.

Birinci Bulamur Üzüm Festivaline İlçe Kaymakamı Ahmet Ali ÖZDEMİR, Garnizon Komutanı Hakan ÖZKAN, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Çukurca Belde Belediye Başkanı İlyas TOSUN, Ak Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural KAVUNCU ve  Domaniç Ak Parti teşkilat başkanı Yurdagül BAKKAL ile ekibi,  CHP Kütahya İl Teşkilat Başkanı Dr. Zeliha Aksaz ŞAHBAZ ve Domaniç ilçe teşkilatı, Diğer daire amirleri, çevre köy muhtarları ile 3 binin üzerinde vatandaş katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.