Bursa Tavşanlı ve Köyleri Yörük Türkmen Derneğinden

Gündem Yayın: 25 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.04.2022 15:13:57
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1808 okunma
Google News

Bursa Tavşanlı ve Köyleri Yörük Türkmen Derneğinden

"Tüm kamuoyunun bilgisine Kütahya' yı gerek ülke genelinde gerek Avrupa'da temsil eden STK' lar olarak TKİ Tavşanlı Linyitsporumuzun Tekirdağspor macında futbol talimatına aykırı futbolcu oynatan Tekirdağspor'un hükmen mağlup sayılmasına bununla birlikte Tavşanlı Linyitspor'umuzun 3.lige terfi etmesini ilgili fedarasyonun mağduriyetimizi gidermesini temenni ediyoruz.

  Bütün Kütahya' yı temsıl eden STKlar olarak bu olayın takipçisi olacağımıza şanlı tarihimizle her zaman göğsümüzü kabartan TKİ Tavşanlı Linyitsporumuzun hakkını ucan kuşa dahi yedirmeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.

  3.lig bizim hakkımız slagonu ile el ele gönül gönüle başkanımız Akın Şirin ve yönetim kurulunun yanında olduğumuzu belirtir tüm camiamızla 3. lig maclarında görüşmek dileğiyle , saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum."  

 

   Bursa Tavşanlı Ve Köylerı Yörük Türkmen Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Dernegi Başkanı Ali Saruhan

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.