Buse Tekstil'in sahipleri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti

Ekonomi Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 13:25:31
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2092 okunma
Google News

 DOMANİÇ BUSE TEKSTİL'DEN BAŞKAN GÜLER'E ZİYARET


Domaniç ilçesinde 2018 yılında kurulan ve şuan 105 işçisiyle tekstil üzerine üretim yapan Buse Tekstil'in sahipleri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Firmanın yönetim kurulu başkanı Bülent Subaşı, oğlu Birkan Subaşı ve işletme müdürü Cemil Subaşı'nın ziyaretinde Başkan Güler'e yardımcıları Naci Erarslan ile İsmail Aka'da eşlik etti.
10 bin nüfusu bulunan ilçede bir çok gencin ekmek davasına İnegöl ilçesine gittiğini kaydeden firma sahipleri amaçlarının küçük bir ilçede örnek işletme olarak diğer yatırımcılara yol açmak olduğunu kaydetti.
Bölge ekonomisinin özel sektör eliyle güçlendirilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Buse Tekstil'e başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.